Garden of the Gods club... - Reisverslag uit Colorado Springs, Verenigde Staten van Jeroen & Debbie Leijsten - Janssen - WaarBenJij.nu Garden of the Gods club... - Reisverslag uit Colorado Springs, Verenigde Staten van Jeroen & Debbie Leijsten - Janssen - WaarBenJij.nu

Garden of the Gods club...

Door: Jeroen

Blijf op de hoogte en volg Jeroen & Debbie

23 Januari 2009 | Verenigde Staten, Colorado Springs

We vertrokken vanaf Schiphol naar Houston om 9:30 en waren daar rond half 2 plaatselijke tijd (bijna 11 uur vliegen).

Onderweg nog even de smeltende ijsbergen van Groenland gezien vanuit het vliegtuig. Indrukwekkend!

Daarna weer overstappen op het vliegtuig naar Colorado Springs, een vlucht van nog eens 2,5 uur…
Rond half 4 plaatselijke tijd (weer een uur tijdverschil erbij) waren we daar eindelijk, mooi weer, het zonnetje scheen. De temp is ongeveer gelijk als in Nederland, dus rond het vriespunt.
Er is een tijdverschil van 8 uur, dus we waren rond middernacht NL tijd daar. “Lekkere lange dag dus”!
Er zijn twee grote Chevrolet 4WD auto’s gehuurd, een 7 zitter en een 5 zitter. Niet normaal hoe groot de auto’s hier allemaal zijn, maar daar is het America voor, toch?

Na het inchecken even snel een biertje aan de bar en toen op weg naar een restaurantje. Lekker een stuk vlees gegeten en daarna dus weer terug naar het hotel.
Het hotel is trouwens ERG LUXE, mooi uitzicht over de bergen. “Garden of the Gods club” heet het… http://www.gardenofthegodsclub.com/

Morgen ochtend gaan we om 6:45 al weer op weg, de bergen in. We gaan met sneeuwscooters rijden door de sneeuw (duhuh)! Eerst nog een rit van een paar uur, maar goed… Dat hebben we er dan wel voor over!

Nu ga ik dan ook maar naar bed, het is hier bijna 20 uur, dus 4 uur ’s nachts bij gullie… Al bijna 24 uur in de weer!
Het begon hier trouwens ook net te sneeuwen, ben benieuwd hoe het er morgen uit ziet!!