Weer veilig thuis! - Reisverslag uit Meijel, Nederland van Jeroen & Debbie Leijsten - Janssen - WaarBenJij.nu Weer veilig thuis! - Reisverslag uit Meijel, Nederland van Jeroen & Debbie Leijsten - Janssen - WaarBenJij.nu

Weer veilig thuis!

Door: Jeroen & Debbie

Blijf op de hoogte en volg Jeroen & Debbie

14 November 2008 | Nederland, Meijel

Dat was de vakantie weer voor dit jaar! Het was nog even spannend aan het einde van de vakantie, met de bagage, maar dat is nog net goed gekomen.
We hebben 's morgens gebeld met Vietnam Airways en de bagage zou rond een uur of 12 ('s middags) aankomen op het vliegveld in Saigon. Daarna zouden onze rugzakken met worden bezorgd bij ons hotel rond een uur of 2. Wij hebben die dag doorgebracht met het shoppen voor de laatste souvenirs en waren rond half 3 in het hotel terug. Maar... nog geen bagage! Rond half 4 werden wel twee rugzakken bezorgd, maar die waren van twee medereizigers die in hetzelfde hotel zaten. Er zou volgens de bezorger een andere auto nog rondrijden met onze tassen. Dan nog maar even wachten.
Tegen 4 uur werden wij wel zenuwachtig, wij moesten om half 5 naar het vliegveld en we wilden onze bagage niet kruisen! Weer gebeld en onze bagage zou dan dus nog op het vliegveld moeten liggen! Gelijk met de taxi naar het vliegveld en gelukkig hebben we daar onze rugzakken in ontvangst kunnen nemen.
Snel ff omkleden in de WC en inchecken.
Net voor het boarden werd ik echter benaderd door een stewardess. Ik had als souvenir een lege koperen huls meegenomen van het schieten met de M1 bij de Cu Chi tunnels. Dat mocht dus niet!?!?
Mee terug naar de incheckbalie en de huls uit mijn tas halen! Dan word je toch wel een beetje zenuwachtig, zo net voor het boarden!
De huls gevonden en in een box moeten doen, waar er al meer in lagen ;-)
Snel weer terug door de douane en gelukkig op nog op tijd voor het boarden. Nou maar hopen dat ook mijn tas op het vliegtuig zat...
Om 19u vlogen we en we landden 6u op Schiphol. Met de trein naar Deurne en opgehaald door de "ome Wim" van Debbie.

Lekker weer thuis!!

Dit was voorlopig het laatste bericht, jullie krijgen nu geen "spam" meer van ons. Hopelijk hebben jullie net zo genoten van onze vakantie als wij!
Bedankt voor de aandacht en de reakties, tot gauw!

Groetjes Jeroen & Debbie

• 14 November 2008 - 12:43

Carina:

Nou, helemaal super zeg! En gelukkig is alles goed gekomen met de bagage! Nu moeten we maar snel wat gaan drinken bij de nostalgie ofzo om helemaal bij te kletsen en een lekker Meijels biertje te drinken haha!

xxx Carina

• 14 November 2008 - 15:26

Debby:

nou ziet er allemaal gaaf uit hoor. mooie foto's kunnen we inderdaad een beetje mee genieten! groetjes

• 14 November 2008 - 18:39

Jaap:

Zo dat was nog spannend met de bagage. Maar weer veilig thuis naar zo te zien een erg leuke vakantie. Tot snel.

• 17 November 2008 - 13:10

Jos M:

Het was leuk om te lezen. veel herkenbare dingen. Mooi land.

gr,
    jos