Hue - Te veel water! - Reisverslag uit Hué, Vietnam van Jeroen & Debbie Leijsten - Janssen - WaarBenJij.nu Hue - Te veel water! - Reisverslag uit Hué, Vietnam van Jeroen & Debbie Leijsten - Janssen - WaarBenJij.nu

Hue - Te veel water!

Door: Jeroen & Debbie

Blijf op de hoogte en volg Jeroen & Debbie

29 Oktober 2008 | Vietnam, Hué

Na de vlucht van Ha Noi naar Hue (ruim uur) en de taxi naar het hotel waren we omstreeks 9 uur in Hue. Eerst een lekker ontbijt en daarna... Terug naar bed! We hadden al wat slaap tekort, dus eerst ff wat ingehaald. Daarnaast regende het nogal in Hue. In deze tijd van het jaar zijn er veel overstromingen vanwege de hevige regenval. Ook nu stonden er veel straten blank, al zijn de hoofdwegen wat verhoogd.
Rond een uur of 1 - 2 zijn we op pad gegaan, eens een beetje rondlopen. Debbie eerst met de poncho, maar dat is veel te heet. Je wordt natter van het zweet dan van de regen. Toen kwamen de paraplu's die we in Sa Pa hadden gekocht goed van pas. Met de teva's lekker door het water in de straten "pateren" (aldus Debbie, is Meijels ;) ), temperatuur gewoon tegen de 30 graden.
Wat foto's gemaakt en wat gegeten bij een lokaal tentje dat gerund wordt door een dove man. Gewoon aanwijzen wat je wilt eten!
Na de verlate lunch 2 DVD's gekeken. In het hotel hebben we een DVD speler (!) en kunnen we uit een enorme rij (gekopieerde) DVD's kiezen.
Na de films weer op pad op zoek naar een restaurantje voor het diner. We kwamen terecht in een bar, "What's up". Pooltafel, spelletjes en een redelijke kaart voor niet te veel. En westerse (rock) muziek, weer eens wat anders.
We hebben de hele avond zitten kaarten (pesten). Rond half 1 weer naar bed, morgen weer op tijd op. We hebben een city-tour vanaf 8 uur...

• 01 November 2008 - 10:15

Helmy:

Jammer van die regen, maar ja de temp.is goed. Hier is het in ieder geval niet beter.
    Letten jullie wel een beetje op daar? We horen wel weer van jullie, groeten fred en helmy.