Theorie gehad... En nu? - Reisverslag uit Atıraw, Kazachstan van Jeroen & Debbie Leijsten - Janssen - WaarBenJij.nu Theorie gehad... En nu? - Reisverslag uit Atıraw, Kazachstan van Jeroen & Debbie Leijsten - Janssen - WaarBenJij.nu

Theorie gehad... En nu?

Door: Jeroen

Blijf op de hoogte en volg Jeroen & Debbie

09 Oktober 2008 | Kazachstan, Atıraw

Vandaag waren we gereed met het doornemen van de theorie en de hands-on oefeningen. We hebben een wrap-up gedaan, want nu mogen "mijn studenten" ;-) het zelf gaan doen!
Afgelopen middag hebben we de systemen aan de productie omgeving gekoppeld. Niet meer oefenen maar "voor het eggie"!
Morgen gaan de de systemen configureren voor hun omgeving, ze mogen het zelf doen, ik kijk alleen maar mee.
KOMT GOED!? Ze zouden het moeten kunnen! Ik ben benieuwd...

• 10 Oktober 2008 - 09:21

Teun:

Jeroen! Kazachstan.. Hoe kom je er weer verzeild??!! Wel erg leuk om je verhalen te lezen hoor! Super.. Succes nog!
    Groet,
    Teun.

• 10 Oktober 2008 - 10:18

Willemien:

hopelijk gaat alles goed, je zult je tijd daar wel uitzingen. geniet ervan en neem nog een biertje van ons, dan zien we je komend weekend. groetjes theo en willemien

• 10 Oktober 2008 - 11:27

Debby:

haha zijn dat je studentes vandie foto met al die dames? nou als leraar steek je er in elk geval met kop en schouders boven uit! grappig!alvast heeel veel plezier gewenst voor jullie vakantie

• 10 Oktober 2008 - 13:30

Elice:

Hey Jeroen

Gaat het goed daar? Nog een weekje.. En dan gaan jullie bijna op vakantie!
    Succes daar..

Groetjes Elice.

• 10 Oktober 2008 - 15:28

Katja:

Ha Jeroen,

ik lees dat het nog allemaal okay is in kazachstan? ik denk niet dat ik daar ooit nog zal belanden, dus doe ze maar de groeten van me! hahahahhaha
    Ciao